Om Samspel

Samspel började som en tradition mellan vänner, där vi en gång per år hyrde en lokal över en helg och spelade massa spel, men har sakta vuxit till att bli en spelhelg där alla är välkomna.

Idag är Samspel är en årlig träff där spelglada människor samlas i Göteborg och spelar spel med varandra. Samspel pågår dygnet runt under en helg på hösten där vi spelar Brädspel, Rollspel, Figurspel, Kortspel och vad än mer ni kan tänka er. Spelen som finns är de som deltagarna själva tar med sig, och vi som arrangerar Samspel tar naturligtvis med oss en rejäl samling vi med. Målet är att träffa nya människor, spela mot nya motspelare och fylla höstmörkret med god stämning.

Inträde är 80kr för hela helgen och betalande gäster får ett snyggt armband som biljett.

Samspel hållet ett café öppet dygnet runt för den som spelar och behöver hålla blodsockret uppe. Vi organiserar också matinköp från lokala pizzerior eller restauranger, ofta med fördelaktiga priser. Ambitionen är att man inte skall behöva lämna Samspel, eller avbryta sitt spelande för så världsliga ting som mat.

Vi har en brädspelsbar med ett stort utbud av bräd- och kortspel. Det finns också möjlighet att köpa spel om man fastnar för något. Man hittar också spel som arrangeras av en spelledare, så som Mansions Of Madness eller Decent. Det finns oftast också turneringar och spelutvecklare som demonstrerar sina skapelser.

Det finns också ett flertal mindre rum som huvudsakligen används för rollspel och liknande arrangemang. Här kan du testa att spela ett nytt system, eller kanske testa på rollspel för första gången med en erfaren spelledare.